Κρήτη | 31.05.2013

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Για έλεγχο για τη νόμιμη διαμονή ξεκίνησαν ... λαβράκι έβγαλαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, που έκαναν έλεγχο σε δύο Σύρους, 43 και 47 ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί το νόμιμο της διαμονής τους στη χώρα.

Από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή τους και συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε επιπλέον ότι, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει, δύο περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων, σε βάρος ενός 36χρονου Ρώσου  και ενός 44χρονου Έλληνα, οι οποίες τελέστηκαν στις 21 και 22 Μαΐου, στην παραλία της Επισκοπής Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα οι δύο Σύροι "παραφυλούσαν" και όταν οι δύο άνδρες πήγαν στην παραλία, οι δύο δράστες διέρρηξαν τα αυτοκίνητα τους, αφαίρεσαν προσωπικά είδη, χρήματα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας παράλληλα φθορές ύψους 200 ευρώ, κατά δήλωση των παθόντων.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για παράνομη παραμονή στη χώρα οδηγήθηκαν στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα