Κρήτη | 02.05.2013

Διανομή τροφίμων από το Δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου, στο πλαίσιο υποστήριξης πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, κατά τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα συντονίζει ενέργειες όπως την δωρεάν διάθεση προϊόντων/τροφίμων σε οικονομικά ασθενέστερους, όπως αυτούς έχει καταγράψει το αρμόδιο γραφείο κοινωνικής πολιτικής και οι κοινωνικές δομές/υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζονται με επιχειρήσεις (κυρίως Σούπερ Μάρκετ) της περιοχής με σκοπό την δωρεάν διάθεση προϊόντων/τροφίμων σε μεγάλο αριθμό οικονομικά ασθενών πολιτών του Δήμου Χερσονήσου. Και φέτος η προσπάθεια στηρίχθηκε από τα: Σούπερ Μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., τη ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και τη Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε.), και διένειμε δωρεάν μεγάλο αριθμό τροφίμων σε οικονομικά ασθενείς δημότες, και τις οικογένειές τους ως ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης και προσφοράς για το φετινό Πάσχα.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Δήμου Χερσονήσου και μέσω ευγενούς χορηγίας του, διατέθηκαν άλλα συμπληρωματικά βασικά είδη διατροφής σε άτομα που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Επίσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου σε συνεργασία με το γραφείο κοινωνικής πολιτικής και τα κοινωνικά προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε συγκεντρώσει και διένειμε τρόφιμα σε δημότες που βρίσκονταν σε πραγματική οικονομική ανάγκη.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα