Κρήτη | 01.12.2013

Πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική για κοπές δέντρων- Δεν μπορούσε να "δέσει" το πλοίο

Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στα Χανιά εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή. Είναι ενδεικτικό ότι η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων από τους δρόμους.

Όπως αναφέρει το zarpa.gr, δεκάδες πινακίδες αποκολλήθηκαν και πολλοί κάδοι απορριμάτων μετακινήθηκαν λόγω των ανέμων με αποτέλεσμα να βρίσκονται στη μέση κεντρικών οδών, και να δημιουργούν προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς.

Δένδρα έπεσαν στη Εθνική οδό στο ύψος του κόμβου της Σούδας, στην οδό Κονδυλάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων, στην οδό Αναπαύσεως, στην Αναγνώστου Γογονή, και στην λεωφόρο Σούδας

Εξάλλου με μεγάλη δυσκολία “έδεσε” τα ξημερώματα το πλοίο ¨’Ελυρος” της ΑΝΕΚ στη Σούδα, εξ αιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στο λιμάνι.

Μα σημειωθεί ότι χρειάστηκε η συνδρομή ρυμουλκού ώστε να “δέσει” το πλοίο με ασφάλεια μετά από αρκετή ώρα.

Σημειώνεται ότι η μετεωρολογική πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, την Κρήτη, το Ιόνιο και τις Δυτικές Κυκλάδες, με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και θυελλώδεις ανέμους στις θάλασσες.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα