Αθλητισμός | 29.10.2013

Ο Άγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην προπόνηση του Πλατανιά, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών στην Θεσσαλονίκη όπου ασπάστηκε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το τεχνικό τιμ της ομάδας ενώ χαιρέτησε έναν προς ένα τους ποδοσφαιριστές, αρκετούς με τους οποίους συνεργάστηκε την προηγούμενη σεζόν.

Το ακόμα πιο… εκπληκτικό, απόδειξη του χαρακτήρα και του ήθους του Αναστασιάδη, είναι πως τη Δευτέρα (28/10) το βράδυ παρέθεσε το τραπέζι στο σπίτι του, στα διοικητικά στελέχη του Πλατανιά που βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή, δηλαδή στους Λάμπρο Μαλτέζο, Δημήτρη Μαθιουλάκη και Γιάννη Τρούλη!
Οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τη συμπεριφορά του Άγγελου Αναστασιάδη τον οποίο χαρακτηρίζουν «άψογο» και «τζέντλεμαν», καθώς προέβη σε μια κίνηση που είναι σπάνια στο ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναστασιάδης ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να έχουν μία καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, τους επεσήμανε ότι τους άρεσε η εικόνα τους στο ματς με τον Άρη και φυσικά τους συνεχάρη για τη νίκη που πέτυχαν. Με τον Ουζουνίδη είχε θερμό εναγκαλισμό και ολιγόλεπτη κατ’ ιδίαν συζήτηση.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα