Νίκη παραμονής με υπογραφή Κατάι για τον Πλατανιά
Σημαντική νίκη σημείωσε ο Πλατανιάς το απόγευμα της Τετάρτης όπου επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την μάχη που δίνει την φετινή σεζόν για την παραμονή του στην Super League.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Κάται ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 39' και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 71' χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Χανιώτικη ομάδα με σκορ 2-0.
Στο 67' ο Κώστας Καζναφέρης άφησε τον Πλατανιά να συνεχίσει με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Γιαχία, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Μπέλιτς (35' Κάταϊ), Μενδρινός, Βλαχοδήμος (73' Τετέ), Σιαλμάς (53' Τόρες).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Ιντζίδης, Γεωργίου, Κώτσιος (72' Μιλοσάβλιεβ), Κονέ, Μουλόπουλος, Βαρέλα (59' Βούκσεβιτς), Πετράτσι, Χαραλάμπους, Μάντζιος, Μάρτινς (46' Γιάντσης).