Υγεία | 31.10.2013

...το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει κανείς τη βρύση. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται μία γυναίκα, που υποστηρίζει πως πίνοντας τρία λίτρα νερό την ημέρα «αφαίρεσε» δέκα χρόνια από το πρόσωπό της.

Κρέμες, μπότοξ, νυστέρι. Οσο τα χρόνια περνάνε, τόσο περισσότερα χρήματα απαιτούνται προκειμένου μία γυναίκα να διατηρήσει τη φρεσκάδα στο πρόσωπό της. Υπάρχει όμως μία... αστείρευτη πηγή νιότης που στοιχίζει ελάχιστα. Και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει κανείς τη βρύση. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται μία γυναίκα, που υποστηρίζει πως πίνοντας τρία λίτρα νερό την ημέρα «αφαίρεσε» δέκα χρόνια από το πρόσωπό της.

Η 42χρονη Σάρα ήταν από τους ανθρώπους που ξεχνούν να πίνουν νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υποφέροντας όμως από επίμονους πονοκεφάλους και προβλήματα στην πέψη, ο νευρολόγος της σύστησε να πίνει τρία λίτρα νερό την ημέρα, προκειμένου να λειτουργεί καλύτερα ο οργανισμός της.

Η γυναίκα αποφάσισε λοιπόν να κάνει το πείραμα, καταγράφοντας την πορεία της για ένα μήνα που θα εφάρμοζε αυτή την πολύ απλή ιατρική συμβουλή. Η φωτογραφία της, από το πριν και το μετά, αποκαλύπτει με σοκαριστικό τρόπο τι προκαλεί στο πρόσωπο η έλλειψη ενυδάτωσης.

Οπως παραδέχεται και η ίδια, βελτιώθηκε η υφή του δέρματός της, μειώθηκαν οι «σακούλες» κάτω από τα μάτια και οι ρυτίδες. Επιπλέον όμως, παρατήρησε πως λειτουργούσε γενικά καλύτερα, κάτι που επιβεβαιώνει και η διατροφολόγος Εμα Ντέρμπισαϊρ, η οποία επισημαίνει πως η μειωμένη κατανάλωση νερού επηρεάζει όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Πηγή: Daily Mail

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα