Κόσμος | 31.08.2014

Ομολόγησαν οι γονείς του βρέφους

Ένα μωρό που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη κοντά στο Γκερέ (κεντρική Γαλλία) βρέθηκε νεκρό σήμερα και οι γονείς του «ομολόγησαν» ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Ο Λοάν εντοπίστηκε νεκρός σε μία λίμνη. Οι γονείς ομολόγησαν» ανακοίνωσε η αστυνομία στο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

O πατέρας και η μητέρα, ηλικίας 31 και 24 ετών αντίστοιχα, είχαν καταγγείλει ότι το παιδί τους ηλικίας 4 μηνών είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Ωστόσο τέθηκαν υπό κράτηση χθες εξαιτίας «ασυνεπειών και κατάθεσης μη αληθοφανών γεγονότων», εξήγησε ο εισαγγελέας του Γκερέ, Σεμπαστιέν Φάρζ.

«Έχω λόγους να πιστεύω ότι οι γονείς συμμετείχαν στα γεγονότα» είχε δηλώσει ο εισαγγελέας, διευκρινίζοντας ότι το μωρό ίσως να «υπέστη σωματική βία».

Κατά τη διάρκεια της κράτησής τους, οι γονείς τελικά ομολόγησαν, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μία «τιμωρία με κακή κατάληξη, με απρόσμενες και ανεπιθύμητες συνέπειες» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην έρευνα.

Το ζευγάρι οδήγησε σήμερα τους ερευνητές στο σημείο όπου είχαν εγκαταλείψει τη σορό του μικρού Λοάν, 30 χιλιόμετρα από το σπίτι τους, προσέθεσε αυτή η πηγή.

Την 27η Αυγούστου οι γονείς είχαν καταγγείλει στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού τους από ένα χώρο αναψυχής 12 χιλιόμετρα από το σπίτι τους.

Είχαν δηλώσει στους αστυνομικούς ότι το παιδί τους, που βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ το οποίο είχαν αφήσει δίπλα στο αυτοκίνητό τους απήχθη από έναν άγνωστο, ενώ εκείνοι έπαιζαν ένα παιχνίδι με μεταλλικές μπάλες (πετάνκ).

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για ένα «βίαιο οικογενειακό κλίμα».

Ο πατέρας της οικογένειας είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο για «βίαιη» συμπεριφορά και πολλοί συγγενείς είχαν καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

 

newsbeast.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα