Κρήτη | 07.02.2013

Από τον βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

Παρέμβαση για το θέμα των χαλασμένων μηχανημάτων του Ακτινολογικού τμήματος του ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου, κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο και ζητά να επισκευαστούν άμεσα ώστε δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών.

Όπως αναφέρει ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης: «τρία μηχανήματα στο Ακτινολογικό Τμήμα του ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και εννέα μήνες, με αποτέλεσμα ασθενείς και ασφαλισμένοι να ταλαιπωρούνται για μια ακόμη φορά».
Πιο συγκεκριμένα, ο πανοραμικός, ο μαστογράφος και η ακτινοσκόπηση βρίσκονται από τον περασμένο Απρίλιο εκτός λειτουργίας. Το 2ο ακτινολογικό μηχάνημα που διαθέτει το Ακτινολογικό τμήμα του ΕΟΠΥΥ Ηρακλείου, έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Τέλος, ο Ηρακλειώτης Βουλευτής επισημαίνει στην παρέμβασή του προς τον Υπουργό Υγείας ότι: «τα μηχανήματα χρειάζονται άμεσα επισκευή και τακτική συντήρηση προκειμένου να μην διακόπτεται η λειτουργία τους και έτσι οι ασφαλισμένοι αναγκαστικά να ταλαιπωρούνται και να καταφεύγουν σε ιδιώτες πληρώνοντας για τις εξετάσεις τους».
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα