Αθλητισμός | 30.03.2013

Τεράστια επιτυχία για τον Πλατανιά χαρακτήρισε την τρίτη νίκη των Κρητικών επί του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν, ο Θωμάς Ναζλίδης συμπληρώνοντας πως θα μείνουν στην ιστορία καθώς οι «πράσινοι» είναι τεράστιο μέγεθος σε αντίθεση με την ομάδα του.

«Η νίκη μας δίνει μεγάλο αβαντάζ για την παραμονή στην κατηγορία. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μία τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο μας οι τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού και θα μείνουν στην ιστορία, καθώς οι «πράσινοι» είναι τεράστιο μέγεθος, με τεράστια ιστορία σε αντίθεση με εμάς, για αυτό είναι επίτευγμα. Σήμερα μας χαμογέλασε η τύχη και πήραμε τους τρεις βαθμούς»
Ο γκολκήπερ του Πλατανιά Φώτης Κηπουρός επεσήμανε από την πλαυρά του: «Γίναμε ο κακός δαίμονας για τον ΠΑΟ. Αυτό που μετράει είναι η νίκη σε μία δύσκολη έδρα και δύσκολη ομάδα. Δυστυχώς σήμερα δεν ήμασταν καλοί, δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Το μόνο που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί βαθμολογικά δεν την γλιτώσαμε, προκειμένου να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Όταν παίζεις μέσα στο ΟΑΚΑ και είσαι ΠΑΟ περιμένει κανείς κάτι καλύτερο. Είχαν ευκαιρίες είχαν την κατοχή αλλά ήμασταν καλή στην αμυντική λειτουργία»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα