Αθλητισμός | 06.02.2015

Ο τεχνικός του Πλατανιά έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με τον Πανθρακικό

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε πριν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό όπου αρχικά έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν και να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, υπογραμμίζοντας ότι είναι διατεθειμένοι να "πεθάνουν" μέσα στο γήπεδο προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εμείς είμαστε εδώ. Είμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε μια γροθιά. Και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να μείνει η ομάδα μας στην κατηγορία. Δεν με νοιάζει για μένα. Με νοιάζει μόνο γι” αυτήν την ομάδα. Και θέλω να πω σε κάποιους κυρίους να μας βάλουν πιο δύσκολα. Γιατί θα τους δυσκολέψουμε πολύ μέχρι το τέλος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στα επόμενα παιχνίδια. Όλοι βλέπουν τι γίνεται. Η ομάδα, οι παίκτες, εμείς, εγώ, είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Και θα το κάνουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

«Ξέρουμε ότι έχουν μείνει 12 τελικοί και θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε σε κάθε ματς ό,τι μας αξίζει. Στα δύσκολα θα φανούμε. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί με τον Πανθρακικό ότι θέλουμε να κερδίσουμε», υπογράμμισε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Τέλος, ο Κώστας Μενδρινός τόνισε: «Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τον αγώνα (σ.σ. με τον Πανθρακικό) στην έδρα μας. Να κοιτάξουμε πώς θα πάρουμε το αποτέλεσμα και μόνο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αν θέλουμε να κερδίσουμε το ματς μέσα στην έδρα μας».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα