Αθλητισμός | 27.03.2016

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα σε διάστημα επτά ημερών, η προσαρμογή του ΟΦΗ στις ειδικές συνθήκες που απαιτούσαν τα παιχνίδια με τον Αστέρα Βάρης και την Επισκοπή, και η θαυμάσια εμφάνιση απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών έφεραν ικανοποίηση στον Νίκο Νιόπλια ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι "έπλεξε" το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του τεχνικού του ΟΦΗ:

«Όταν παίζουμε σε τέτοια γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές έχουν ρυθμό όπως συνέβη στο σημερινό παιχνίδι.Έχουμε κοντά μας τον κόσμο αλλά πάνω από όλα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Τελειώσαμε μια ονειρεμένη εβδομάδα. Πρέπει να  προσαρμοζόμαστε με τις ιδιαίτερες συνθήκες όταν παίζουμε σε γήπεδα όπως της Βάρης και της Επισκοπής. Έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Του δίνουμε ωραίες παραστάσεις για αυτήν την κατηγορία. Τα δύο πλαστικά γήπεδα που αγωνιστήκαμε μας πήγαν πίσω λόγω των τραυματισμών που μας κόστισαν. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο γήπεδο μπροστά μας. Τώρα θα μαζευτούμε λίγο για να δούμε τους τραυματισμούς»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Πολύ δύσκολο να αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματισμένοι. Ακόμα κι ο Περογαμβράκης είναι αμφίβολος. Έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με ένεση»

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας το διάστημα που είναι προπονητής στον ΟΦΗ:

«Η καλύτερη εμφάνιση μας ήταν απέναντι στον Ιάλυσο. Βρήκαμε μια ομάδα που αμυνόταν και κάναμε 7 – 8 ευκαιρίες».

Μ. Παπαματθαιάκης: "Άλλος ΟΦΗ στο δεύτερο γύρο"

Το δίκαιο της επικράτησης του ΟΦΗ παραδέχτηκε ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών Μανώλης Παπαματαθαιάκης ο οποίος έπλεξε το "εγκώμιο" του Νίκου Νιόπλια και των ποδοσφαιριστών του, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια της ομάδας του να "κλειδώσει" την παραμονή έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κρισιμότητα του αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Βάρης.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μανώλη Παπαματθαιάκη:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ήταν αντάξια του ονόματος του ΟΦΗ. Είχα ανάμικτα και αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα για το παιχνίδι. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της ανωτερότητας του αντιπάλου. Ήταν μια δίκαιη και εύκολη νίκη για τον αντιπαλο μας που δεν παρουσιάζει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι ή στον πρώτο γύρο. Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό είναι καθαρά θέμα προπονητών. Δεν είχαμε την ευκαιρία να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ο ΟΦΗ δεν μας άφησε να μπούμε στο παιχνίδι. Σήμερα δεν είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε απλά ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι για μας με τον Αστέρα στη Βάρη. Θέλαμε να προφυλάξουμε με τις αλλαγές ορισμένα παιδιά που ήταν στο όριο των καρτών. Εύχομαι ολόψυχα στον ΟΦΗ να είναι ο πρωταθλητής. Δεν συγκρίνεται με καμία ομάδα της κατηγορίας».

Για τις διαφορές που παρουσιάζει ο ΟΦΗ:

«Τόσο στον πρώτο γύρο όσο και το προηγούμενο καλοκαίρι αντιμετωπίσαμε μια αργή ομάδα, χωρίς κυκλοφορία. Τώρα βλέπουμε μια ομάδα γρήγορη, με εναλλαγές στο παιχνίδι της. Αυτός είναι ο ΟΦΗ που ονειρεύονται οι φίλοι του»

Για την «μάχη» της ανόδου:

«Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ότι και να συμβεί θεωρώ ότι δύσκολα ο ΟΦΗ θα πάει με προβάδισμα τεσσάρων βαθμών έναντι του Φωστήρα την τελευταία αγωνιστική».

Για την «μάχη» της παραμονής:

«Το διπλό της Βάρης επί του Εθνικού μπέρδεψε τα πράγματα. Εξακολουθούμε να κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρας μας όμως θα είμαστε βλάκες αν επαναπαυτούμε σ’ αυτό. Μπορούμε να τελειώσουμε με την παραμονή στο επόμενο παιχνίδι».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα