Αθλητισμός | 09.01.2013

Δεν προσπάθησε να εξωραΐσει τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την πρωτοβουλία «μία μπάλα για τα παιδιά», αλλά και το πρώτο συνέδριο διοίκησης επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είπε αναφορικά με τα θετικά και τα αρνητικά του πρωταθλήματος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον πρώτο γύρο.
Στα θετικά, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό και μας αρέσει που δεν έχουν γίνει επεισόδια σε αγώνα Σούπερ Λίγκας με εξαίρεση αυτόν τον βλάκα στο γήπεδο του ΟΦΗ (σ.σ με Μαυρία). Επίσης, αγωνίζονται πολλοί Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Θεωρώ, επιπλέον, θετικό ότι παίζουμε και οι 16 και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τελειώσουμε με 16 ομάδες. Ευχή μου είναι οι μεγάλες και ιστορικές ομάδες να βρουν σύντομα τον δρόμο τους και εμείς προσπαθούμε και ως Λίγκα να τις βοηθήσουμε».
Για τα αρνητικά του πρωταθλήματος είπε: «Δεν μας αρέσει η πτώση των εισιτηρίων κυρίως σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δύο, τρία γήπεδα παρουσιάζουν άθλια εικόνα και αυτό είναι ανεπίτρεπτο εν έτη 2013. Δεν μας αρέσει που δεν μπαίνουν πολλά γκολ... υπάρχουν και στη χώρα μας κακές διαιτησίες όπως στο εξωτερικό. Αν υπάρχουν από δόλο ή όχι εγώ εμμένω στην άποψή μου ότι τα λάθη που γίνονται είναι γιατί δεν έχουμε ακόμα πολύ καλούς διαιτητές. Είναι κάτι που δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε ως Σούπερ Λιγκ αλλά μπορούμε να το θέτουμε στην ομοσπονδία αν το κρίνουμε ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε σ' αυτόν τον τομέα που τόσο απασχολεί τον κόσμο κακώς κατ' εμε γιατί υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα».

Πηγη soccerplus
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα