Αθλητισμός | 31.05.2013

Ο Έλληνας μπακ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συζητήσει για νέο συμβόλαιο όσο υπάρχει αυτή η οφειλή

Τις τελευταίες μέρες ο Χρήστος Μπούρμπος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ για την παραμονή του στην ομάδα με τον παίκτη ωστόσο να αποκαλύπτει πως η ασπρόμαυρη ομάδα του χρωστάει 280.000 ευρώ και να υπογραμμίζει πως αν δεν βρεθεί λύση δεν συζητά για νέα συνεργασία.
Μάλιστα o έμπειρος μπακ ο οποίος να σημειώσουμε ότι βρίσκεται στην Αθήνα αποκάλυψε πως έχει προτάσεις στα χέρια του, δίχως να αναφερθεί συγκεκριμένα, ωστόσο δεν είναι κρυφό πως θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ κάτι που είχε μεταφέρει και στον Νίκο Λυμπερόπουλο σε συζήτηση που είχαν πριν λίγες μέρες.
Σε δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα sportday, ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε: "Δεν γίνεται να συζητήσω για μια νέα συνεργασία, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ποσό που μου οφείλεται και το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τις 300.000 ευρώ, για την ακρίβεια είναι 280.000 ευρώ. Τρία χρόνια στην ομάδα κάνω υποχωρήσεις για τα χρήματα, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είπα στον κ. Πουλινάκη ότι θα συζητήσω να μείνω στην ομάδα, μόνο αν ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την οφειλή που υπάρχει στο πρόσωπο μου. Μου ζήτησε να περιμένω μερικές μέρες και αυτό κάνω. Θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον ΟΦΗ. Νιώθω καλά και αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και να κάνω μια καλή χρονιά. Προτάσεις υπάρχουν και αυτό είναι καλό. Θα περιμένω μερικές μέρες και μετά θα αποφασίσω".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα