Κόσμος | 31.07.2014

Ο βουλευτής δεν πρόλαβε να προσφέρει ένα σαββατοκύριακο ερωτευμένων στη γυναίκα του, με αφορμή τα 10 χρόνια γάμου τους, γιατί είχε πολλή δουλειά

Να ένας σύζυγος πραγματικό υπόδειγμα. Ο Μολδαβός βουλευτής  Veaceslav Ionita ζήτησε δημόσια συγνώμη από τη γυναίκα του τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και έγινε παγκόσμιο θέμα.

Ο λόγος του mea culpa; Ο βουλευτής δεν πρόλαβε να προσφέρει ένα σαββατοκύριακο ερωτευμένων στη γυναίκα του, με αφορμή τα 10 χρόνια γάμου τους, γιατί είχε πολλή δουλειά.

Οπως εξήγησε, οι κοινοβουλευτικές εργασίες τον κράτησαν όλη την εβδομάδα απασχολημένο. Κάλεσε λοιπόν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους και πολύ συγκινημένος, παίζοντας νευρικά με ένα στυλό, μένοντας σιωπηλός για μεγάλα διαστήματα για να μην ξεσπάσει σε λυγμούς, θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τη γυναίκα του.

«Θάθελα να ζητήσω συγνώμη από τη σύζυγό μου. Ηθελα να της κάνω ένα δώρο για τα 10 χρόνια γάμου μας, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Μου λέει συνέχεια ότι δεν είμαι αρκετά ρομαντικός και ότι δεν ξέρω να την αγαπάω. Για μια φορά ήθελα κι εγώ να είναι ρομαντικός...Και τώρα η γυναίκα μου κλαίει».

iefimerida

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα