Αθλητισμός | 31.07.2014

Η συνεργασία με τον Όμιλο θα ξεκινήσει τον Αύγουστο

Ανακοίνωση: 

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον κ. Γιώργο Παπαχατζή  έναν από τους καλύτερους προπονητές τένις στην Ελλάδα. Ο κ Παπαχατζής  θα αναλάβει μαζί με το άριστο προπονητικό δυναμικό του Ομίλου μας τον τομέα της οργάνωσης, εκπαίδευσης αλλά και προπόνησης με στόχο την ακόμα καλύτερη λειτουργία του τμήματος τένις του Ομίλου.

Η συνεργασία με τον Όμιλο θα ξεκινήσει τον Αύγουστο 2014, οπότε και θα οργανωθούν για την νέα σαιζόν τμήματα Baby tennis, Mini tennis, Ακαδημιών και Ενηλίκων.

Ο κ. Παπαχατζής είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Αντισφαίριση. Είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή από την U.S.P.T.R (U.S Professional Tennis Registry) και  την D.T.B – O.T.S (Γερμανοαυστριακή σχολή αντισφαίρισης).

Έχει αποκτήσει τον εκπαιδευτικό τίτλο I.T.F Tutor για τους τομείς επιμόρφωσης προπονητών “Play Tennis”   “Tennis 10s” και “Players Development 11- 14”.

H επαγγελματική του καριέρα ως προπονητής ξεπερνά τα 25 χρόνια εμπειρίας με βασικούς σταθμούς τον Ο.Α. Φιλοθέης, τον Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, το Κολέγιο Αθηνών, AET Νίκη Πατρών, κ.λ.π.

Έχει παρακολουθήσει διεθνή σεμινάρια και συνέδρια με στόχο την συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση των πιο σύγχρονων προπονητικών μεθόδων στο τένις.

Από το 2008-2012 υπήρξε Τεχνικός Διευθυντής της ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) όπου σύστησε και υλοποίησε το σχεδιασμός του Tennis 10s στην Ελλάδα, Υποστήριξη Επίλεκτων Αθλητών και επιμόρφωση Προπονητών.

 

 

Ο Όμιλος εύχεται στον κ. Παπαχατζή κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και θεωρεί δεδομένη την περεταίρω ανάπτυξη του τμήματος τένις και την τεχνική και αγωνιστική βελτίωση των αθλητών του .

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα