Ελλάδα | 18.03.2016

Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την κρίση στο εσωτερικό της κυβέρνησης

"Οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν τα καλά τους, έχουν και τις δυσκολίες τους". Με αυτή τη δήλωση, πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από τις Βρυξέλλες απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με την ενδοκυβερνητική κρίση με αφορμή τις δηλώσεις Μουζάλα για τα Σκόπια με τον όρο "Μακεδονία".

Για τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, είπε χαρακτηριστικά: "Το θεμα θα το τακτοποιησουμε στην ώρα του. Θα βρεθει η χρυση τομη
οταν συναντηθούμε με τον Πανο Καμμενο μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ".

Ωστόσο, φρόντισε να εξάρει τη συνεισφορα και των δύο σε αυτή την κρίσιμη για την κυβέρνηση φάση.

"Εδώ βρισκόμαστε για να υλοποιήσουμε μία δύσκολη γραμμή, το τελευταίο που απασχόλησε τον Γ. Μουζάλα όσο κι εμένα ήταν ζητήματα δευτερεύουσας σημασίας τα οποία θα αντιμετωπίσουμε στην ώρα τους. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν τα καλά τους και τις δυσκολίες τους. Θα βρεθεί η χρυσή τομή, όταν συναντηθώ με τον Π. Καμμένο όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ. Θέλω να εξάρω τη συνεισφορά του Γ. Μουζάλα και του Π. Καμμένου, χωρίς τον πρώτο δεν θα είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τόσο θετική απόκριση στην Ευρώπη και χωρίς τον δεύτερο δεν θα είχαμε φτάσει σε τόσο καλό επίπεδο στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης", δήλωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα