Είδα - Άκουσα | 29.03.2016

Τι θα πουν σήμερα οι αρχηγοί

Σήμερα στις 7 το απόγευμα, λοιπόν, θα γίνει στη Βουλή η πολυσυζητημένη κι εξ αναβολής συζήτηση για τη διαφθορά που προκάλεσε ο πρωθυπουργός. Το ότι θα έχουμε....μετωπική σύγκρουση είναι προφανές. Τι θα πουν όμως οι αρχηγοί; Σε τι θα αναφερθούν; Εάν κρίνουμε από δύο πρωτοσέλιδα σημερινά από τη μία θα έχουμε...Παπασταύρου και πως πλήρωσε το πρόστιμο από δική του εταιρεία (αυτό λέει η Εφημερίδα των Συντακτών) κάτι που εκθέτει τη ΝΔ του Σαμαρά και φυσικά προκαλεί τον κ.Μητσοτάκη να απαντήσει.

 

Από την άλλη έχουμε τα ΝΕΑ που προαναγγέλουν συκοφαντίες και...πυρηνικό πόλεμο. Για να δούμε βρε κορίτσια!

Πάντως ο Πρωθυπουργός έχει οκτώ φακέλους που αφορούν θέματα διαπλοκής και ότι θα τους παρουσιάσει στην Ολομέλεια. Ή ακόμη ότι θα κατονομάσει για πρώτη φορά  τους διαπλεκομένους, «θα δώσει ονόματα και διευθύνσεις» και ένα ισχυρό χτύπημα στη διαπλοκή.

Και στη ΝΔ πραγματοποιήθηκαν απανωτές συσκέψεις εν όψει της συζήτησης στη Βουλή της «σούπερ Τρίτης». Μαθαίνω ότι ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης (φωτογραφία) ζήτησε από όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας να καταθέσουν σημειώματα που αφορούν θέματα Δικαιοσύνης και Διαφθοράς. Και τα σημειώματα ήρθαν το ένα μετά το άλλο. Και έχουν ενδιαφέρον. Λέγεται μάλιστα ότι ένα από αυτά αναφέρεται σε τεχνικές εταιρείες που έχουν τη σημασία τους και ένα άλλο στις ευθύνες που έχει πρωτοκλασάτο στέλεχος στην Attica Bank. Πώς και γιατί δηλαδή έγινε η πιο ακριβή τράπεζα του κόσμου

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα