Κρήτη | 31.03.2014

Την ερχόμενη Παρασκευή τα εγκαίνια

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσα Μουλιανών διοργανώνει την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 και ώρα 20:30 τα εγκαίνια του "Σχολείου" στα Μέσα Μουλιανά.

Το παλαιό δημοτικό σχολείο που με εθελοντική εργασία των συγχωριανών μετέτρεψαν σε ένα όμορφο πολιτιστικό στέκι που , όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος συμπεριλαμβάνει:

"-αναπαράσταση παλαιάς σχολικής αίθουσας
συντηρήθηκαν τα παλιά θρανία και ο υπόλοιπος σχολικός εξοπλισμός. Δημιουργήθηκε βιβλιοθήκη με παλαιά εκπαιδευτικά βιβλία, συγγράμματα και εκδόσεις που διασώθηκαν καθώς και το αρχείο του σχολείου. Ακόμα εκτίθενται μια σειρά πινάκων με ιστορική και θρησκευτική θεματολογία καθώς και έργα παλιών μαθητών.

-πολυχώρος εκδηλώσεων
διαμορφώθηκε ώστε να φιλοξενεί μια σειρά εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσα Μουλιανών. Αναδείχθηκε η πέτρινη τοιχοποιία και πλέον αποτελεί ένα ζεστό χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων ιδιαιτέρως τη χειμερινή περίοδο.

-γραφείο Πολιτιστικού Συλλόγου

-διαμόρφωση αυλής
διαμορφώσαμε την αυλή του σχολείου ώστε να αποτελεί χώρο αναψυχής των κατοίκων και να προσφέρει έναν εναλλακτικό χώρο καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην καρδιά του χωριού.

-διαμόρφωση κήπου (πίσω αυλής)
τέλος διαμορφώθηκε ο κήπος στην πίσω πλευρά του σχολείου που αποτελεί ένα χώρο χαλάρωσης και αναψυχής όλων των κατοίκων με πανοραμική θέα".
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα