Αθλητισμός | 31.01.2014

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Γιώργο Σαρρή να παρευρίσκεται στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΗ αποδεχόμενος την πρόσκληση του κ.Νίκου Τζώρτζογλου, αλλάζει σελίδα στις σχέσεις της ΕΠΣΗ με την ΕΠΟ όπου το προηγούμενο διάστημα οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν σε διαμάχη.

Επίσης αυτή η εκδήλωση είχε και εκλεκτούς προσκεκλημένους με τον πρόεδρο της Super League Γιάννη Μώραλη να δίνει το παρών όπως και ο πρόεδρος της Γ Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος. Επίσης παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ.Γιάννης Κουράκης, οι Βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης και Μάξιμος Σενετάκης, οι πρόεδροι των ΠΑΕ ΟΦΗ και Εργοτέλη Μάνθος Πουλινάκης και Γιάννης Δασκαλάκης αλλά και πολλοί παράγοντες και προπονητές του Ηρακλείου και γενικά της Κρήτης.

Η φιλοξενία που δέχθηκαν όλοι οι προσκεκλημένοι στο "ENVY" ήταν άψωγη με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του ΠΑΟ Κρουσώνα Δημήτρη Πιτσικάκη να τα έχει ετοιμάσει όλα και να τα έχει στην εντέλεια.

Ο Δήμος Ηρακλείου μαζί με την ΕΠΣΗ κατέθεσε αίτημα, με ολοκληρωμένο φάκελο στον κ. Γιώργο Σαρρή και αφορά την διεξαγωγή του Παγκοσμίου σεμιναρίου της ΦΙΦΑ στο Ηράκλειο το 2016! Ο κύριος Σαρρής θα τον παραδώσει στους επικεφαλής του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου Πλατινί και Μπλάτερ. 

Επίσης ο πρόδερος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου ζήτησε και πήρε την διαβεβαίωση από τους Σταύρο Αρναουτάκη και Γιάννη Κουράκη, για την παραχώρηση χώρου και την δημιουργία γηπέδου για τα άστεγα σωματεία του Ηρακλείου ενώ πήρε την διαβεβαίωση από ΕΠΟ και Super League για οικονομική ενίσχυση στην Ελένη Καλομοίρη.

Ο πρόεδρος της Γ΄Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα καλυφθούν οι μετακινήσεις των ομάδων της Κρήτης και των νησιών λέγοντας ότι περιμένει την επιχορήγηση από την ΟΥΕΦΑ για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ. Ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί γι΄αυτό το σκοπό.

Η ΕΠΣΗ τίμησε:

Το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, τον Γιάννη Καλέμπουμπα, τον πρόεδρο του ΠΟΑ, τον Γιώργο Μιχελεκάκη από την Χερσόνησο, τον Μίμη Παπαδάκη από τα Καμίνια, τον Μανώλη Μαθιουδάκη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από την Μεσσαρά, τον πρώην διαιτητή Γιώργο Λαδουκάκη και τον Νικόλα από τις Αρχάνες.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα