Αθλητισμός | 01.10.2013

Με ανεβασμένη ψυχολογία και χαμηλούς τόνους

Στην Σαββατιάτικη μάχη της Κρήτης είναι στραμμένο από σήμερα το ενδιαφέρον όλων στον Εργοτέλη. Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Πλατανιά και προετοιμάζονται με το καλύτερο τρόπο καθώς θέλουν να δώσουν συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Το κλίμα στον Εργοτέλη όπως είναι φυσικό μετά την σημαντική βαθμολογική συγκομιδή και την τέταρτη θέση της ομάδας είναι άριστο ωστόσο ο Γιαννης Πετράκης έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στα αποδυτήρια επισημαίνοντας συνεχώς ότι υπάρχει μακρύς δρόμος και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα.

Στα ευχάριστα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τον τεχνικό του Εργοτέλη να έχει δτην διάθεση του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στην εθνική Λετονίας ο Βερπακόφσκις

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λετονίας θα εκπροσωπήσει ο Μάρις Βερπακόφσκις.
Ο επιθετικός του Εργοτέλη κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Λετονίας ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λιθουανία και τη Σλοβακία στις 11 και 15 Οκτωβρίου, αντίστοιχα. Ο παίκτης των κιτρινόμαυρων θα ενσωματωθεί με την εθνική στις 7 Οκτωβρίου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα