Αθλητισμός | 30.06.2015

Αρκετές επιτυχίες κατέγραψε η φετινή χρονιά για τον Α.Ο. Θησέα και το κλείσιμο της αυλαίας επιφύλαξε νέες διακρίσεις για το σωματείο.

Το σωματείο του Ηρακλείου έλαβε μέρος στο Chania Fencing Grand Prix, που διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη ξιφασκίας Χανίων το διήμερο της 27ης και 28ης Ιουνίου στα Χανιά και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, προάγoντας το άθλημα της ξιφασκίας, την κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, και διατηρώντας παράλληλα μεγάλο αριθμό παιδιών στις τάξεις της, η Αθλητική λέσχη Ξιφασκίας Χανίων, με συμμετοχές 140 αθλητών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, απέδειξε την άρτια οργανωτική και αθλητική της παρουσία, στους τελευταίους αγώνες για την σεζόν.

Οι τελευταίοι αγώνες για την περίοδο 14 – 15 ήταν απόλυτα επιτυχημένοι για το Θησέα.

Τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της σκληρής προπόνησης που έκαναν οι αθλητές του σωματείου σε όλη την φετινή αθλητική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα στο ξίφος μονομαχίας παγκορασίδων η Μελαμπιανάκη Ελένη κατέκτησε την 2η θέση, ενω η Τσιραγάκη Ανδριάννα και η Παπαδοπούλου Μαρία μοιράστηκαν αντίστοιχα την 3η θέση.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε στο ξίφος μονομαχίας ανδρών, όπου ο προπονητής του συλλόγου, κ. Κοντογιάννης Αλέξανδρος κατέκτησε την πρώτη θέση. Επιπρόσθετα, ο Καραπιδάκης Γιάννης ήρθε 10ος, ο Ζερβάκης Κωνσταντίνος 17ος, ο Ζαχαριουδάκης Νικόλαος 21ος, ο Καλαντζάκης Ιωάννης 31ος και ο Αρχάυλης Μανώλης 33ος.

Τέλος, στο ξίφος μονομαχίας γυναικών, η Ξαγοραράκη Φανή κατέλαβε την 11η θέση, ενώ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση οι Βενιανάκη Εβελίνα, Παναγιωτάκη Μαριάννα Στέλλα και Γενιτσαρίδη Ελένη.

Όπως ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θησέας:

«Με την ολοκλήρωση της σεζόν, ο σύλλογος μας σας ενημερώνει ότι συνεχίζουμε τις προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη. Ευχόμαστε στους αθλητές και στις οικογένειες τους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση. Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο!!!»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα