Αθλητισμός | 30.07.2015

Ο ΟΦΗ παίρνει...πάνω του το θέμα της εκκαθάρισης της εταιρείας και της δήλωσης συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, καθώς οι συνεχόμενες αναβολές στις ημερομηνίες, απο τα αρμόδια όργανα, έχουν προκαλέσει μια καθυστέρηση, που έχει προκαλέσει προβληματισμούς στην ομάδα των επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τα ηνία της κρητικής ομάδας.

Ετσι, με απόφαση που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση, το νομικό επιτελείο του ΟΦΗ θα ενισχυθεί με δυο νομικούς οι οποίοι θα «τρέξουν» όλες αυτές τις υποθέσεις τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στην Αθήνα. Οπως αποφασίστηκε ο νομικός Δημήτρης Μηλαθιανάκης απο το Ηράκλειο και ο φίλος του ΟΦΗ και έγκριτος νομικός Μανόλης Φωτάκης απο την Αθήνα, θα έχουν συνάντηση στην πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες, ώστε απο κοινού να επισκεφθούν την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, το Υπουργείο ανάπτυξης και την ΕΠΑΕ, προκειμένου να θέσουν  κατ’ ιδίαν στους αρμόδιους όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ, καθώς μέσω της αλληλογραφίας ή της τηλεφωνικής επικοινωνίας , φαίνεται να μην έχει γίνει  η έγκαιρη προώθηση των θεμάτων αυτών.

Για το θέμα αυτό είχε αναφερθεί και στην συνέντευξη τύπου πριν απο την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ο Αντύπας Σηφάκης, ο επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ, ο οποίος είχε κάνει λόγο για νομική …ενίσχυση του ΟΦΗ με τους δυο νομικούς που θα τρέξουν τα θέματα αυτά.

«Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Τα θέματα αυτά πρέπει να επιλυθούν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Και θα το κάνουμε με κάθε τρόπο» τονίζει ο κ. Σηφάκης. Το θέμα αυτό απασχόλησε ιδιαίτερα το τελευταίο συμβούλιο της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ, στην οποία ο νομικός κ. Μηλαθιανάκης ενημέρωσε για το νομικό περιεχόμενο των νομικών ενεργειών που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα διπλών προπονήσεων ακολουθούν πλέον οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι προπονήσεις γίνονται το πρωί (8 π.μ.) και το απόγευμα (6.30μμ). Οι συνθήκες λόγω της ζέστης είναι δύσκολες αλλά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα