Πολιτισμός | 08.10.2013

Παιδιά ενημερώθηκαν στο πλαίσιο επισκέψεων της SAPT Hellas στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για τη σωστ΄συμπεριφορά που πρέπει να υιοθετήσουν απέναντι στους σκύλους.

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το  πρόγραμμα επισκέψεων της ομάδας επισκέψεων της SAPT Hellas στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δ. Ηρακλείου.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρείας SAPT Hellas ενημέρωσε τα παιδιά των ΚΔΑΠ για το καίριο πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων, την υπεύθυνη ιδιοκτησία σκύλου και την ορθή συμπεριφορά που οφείλουν ως ενεργοί πολίτες να επιδεικνύουν απέναντι σε κάθε σκύλο, αδέσποτο ή με οικογένεια. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν  βιωματικά εργαστήρια κατά τα οποία τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν και να θαυμάσουν τις ικανότητες πρώην αδέσποτων, πλήρως εμβολιασμένων κι εκπαιδευμένων σκύλων-συνοδών.

Τις επισκέψεις τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και ΚΕΠ Δ. Ηρακλείου και Αντιπρόεδρος  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου, κα Ξυλούρη-Ξημέρη Μαρία,.και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Νεολαίας - Καινοτομιών – Εθελοντισμού του Δ. Ηρακλείου, κ. Γιαλιτάκης Νίκολαος.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα