Αθλητισμός | 29.01.2015

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για την νέα αφαίρεση των 4 βαθμών από τον ΟΦΗ λόγω των οφειλών προς του Ζόρντι και Χόρχε Λόπες αλλά και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εις βάρος της Κρητικής ομάδας.

Ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Τσαΐνη και την κάμερα του novasports.gr τόνισε ότι δεν θα αφήσει να συνεχίσουν να εκβιάζουν τον ΟΦΗ και ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν. Επιπλέον αναφέρθηκε στους Ζόρντι και Χόρχε Λόπες και το έγγραφο που ήρθε από την Super League και αποκάλυψε ότι δεν τους άφησαν χρονικό περιθώριο για να πληρώσουν έτσι ώστε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Άπνοια δεν είχαμε ποτέ. Απ' την μέρα που βγήκα μπροστά και ανέλαβα κάποιες ενέργειες για την ομάδα, δικαιώνομαι και ότι όλα αυτά ισχύουν. Για κάποιους δεν αρέσει να βρίσκεται αυτή η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, τους διαβεβαιώνω ότι η ομάδα θα υπάρχει είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο και είμαστε εδώ για να το παλέψουμε.

Έγινε ένα έκτακτο ΔΣ και αν είναι να πέσουμε θα πέσουμε επειδή το θέλουμε εμείς. Οι μάχες δεν τελείωσαν, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα όσο δεν πάει άλλο.

Την Τετάρτη δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της Σούπερ Λιγκ, είχε άσχημα νέα και πως η ομάδα δέχτηκε ένα χαρτί από τους δύο Ισπανούς Λόπεθ για να μπορεί να οριστεί το παιχνίδι.

Πολύ απλά, πήραν ένα μαχαίρι και βγάζουν όπως τα θέλουν γιατί αυτοί διοικούν και ξέρουν τα πάντα. Είδαν απ' τη μέρα που άρχισε η ομάδα να πληρώνει όπως όφειλε, αυτό δεν άρεσε σε πολλούς και δεχόμαστε έναν άδικο και άνισο πόλεμο, προσπαθούμε, τους είπαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να βρούμε 55.000 ευρώ, μεσημέρι Τετάρτης για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ δεν θα εκβιαστώ από κανέναν, εμείς ξέρουμε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει νομικά, δεν τα παρατάμε, εάν όμως συνεχιστεί αυτό πολύ εύκολα η οικογένεια του ΟΦΗ θα κάνει μία έκτακτη γενική συνέλευση και θα αποφασίσουμε εμείς εάν η ομάδα θα φύγει απ' το πρωτάθλημα ή όχι, όχι αυτοί.

Είναι να γελάς απ' τα νεύρα, γιατί κάνεις μια τεράστια προσπάθεια, δέχεσαι να πληρώνεις, σε δύο βδομάδες έχουμε δώσει πάνω από 300.000 ευρώ αλλά αυτό δεν τους αρέσει γιατί θέλουν να μας έχουνε υποταγμένους. Εδώ και ένα χρόνο η ομάδα δεν πλήρωνε αυτό που είχε υπογράψει, γιατί τότε οι κύριοι αυτοί δεν έβγαζαν στη φόρα όλα αυτά για να μας δείξουν το δρόμο;

Μάλλον δεν τους άρεσε που εγώ βγήκα μπροστά και είπα ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει τακτική και όχι οι ομάδες να ανήκουν σε στρατόπεδα και να υποστηρίζονται από κάποιους και όλοι ξέρουν τι εννοώ.

Αυτή η ομάδα δεν ξέρω πως γίνεται και δεν βγήκαν όλα στη φόρα. Μάλλον δεν τους άρεσε ο τρόπος που μίλησα. Μάλλον θεωρούν ότι επειδή έφυγε η Νίκη Βόλου πρέπει να φύγει και ο ΟΦΗ; Δεν ξέρω. Δεν σκέφτονται το όφελος του πρωταθλήματος. Γι' αυτό μας κοροϊδεύουν όλοι και είμαστε το χειρότερο πρωτάθλημα.

Δεν θα αφήσω να μας εκβιάζουν. Δεν θα ανεχτώ τίποτα άλλο. Δεν είπαμε να μην πληρώνουμε αλλά ζητήσαμε να πάρουμε λίγο οξυγόνο και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Αρχικά, αυτό που έγινε με τους Ισπανούς έγινε βάσει του καταστατικού λάθος, γιατί ο νόμος ορίζει ότι πέντε μέρες πριν πρέπει να έρθει η ενεργοποίηση ποινής με τον Ατρόμητο, οι πέντε μέρες δεν ήταν ποτέ, ήταν τέσσερις. Γιατί δεν κοιτάνε το νόμο και μόνο ότι τους συμφέρει και γιατί δεν μας έδωσαν μία ευκαιρία την Πέμπτη να πληρώσουμε; Εμείς τους είπαμε να καταθέσουμε τα χρήματα στον λογαριασμό τους;

Οπότε κοιτάζουν πως θα εξοντώσουν τον ΟΦΗ!. Αυτό δεν ισχύει, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό. Το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο μπορούμε να το παίξουμε κανονικά. Αν όμως ισχύει αυτό, θα το αποφασίσουμε μόνοι μας. Η οικογένεια του ΟΦΗ θα αποφασίσει εάν θα μείνει ή αν θα φύγει.

Για ποιο λόγο να πληρώσουμε εάν δεν θέλαμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα; Θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και απ' την ώρα που ανέλαβα είπα ότι θα φέρω εις πέρας αυτό που ανέλαβα.

Έχουμε λίγα και καλά άτομα, όλα τα προλαβαίνουμε εάν μας αφήσουν».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα