Αθλητισμός | 22.07.2015

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ σε συνέντευξη του στον ΚΡΗΤΗ ΣΠΟΡ FM 87,6 αναφέρθηκε στην παραμονή του στην ομάδα και τους στόχους της νέας χρονιάς, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν πρέπει να αφήσει σε κανέναν το περιθώριο να αμφισβητήσει τις βλέψεις της για την άνοδο.

Στη συνέντευξή του ο Φαζός ξεκίνησε αναφερόμενος στο γεγονός της παρουσίας του στην ομάδα και τους Μπολάκη και Δαμιανάκη: «Με τα παιδιά είμαστε μαζί από μικρά παιδιά, γνωριζόμαστε καλά και είμαστε εκτός από συμπαίκτες και φίλοι. Πέρσι ζήσαμε μια δύσκολη χρονιά, αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε και να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Δείξαμε ότι αξίζουμε και για αυτό μείναμε, για να τα διορθώσουμε όλα και να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει και ήταν. Το διάστημα πέρσι ήταν ιδιαίτερο για εμάς. Παίζαμε στο τέλος οι ίδιοι παίκτες και ήταν κουραστικό και δύσκολο για όλους μας. Αυτό που μας ενδιέφερε όμως ήταν να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον εαυτό του και την πορεία του ανέφερε: «Από παιδί που ξεκίνησα στα Μάλια και την ακαδημία του ΠΑΝΟΜ, αποφάσισα να κάνω το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και διάλεξα τον ΟΦΗ όπου και ήρθα το 2008. Δέθηκα με όλους στην ομάδα και θα ήταν δύσκολο να φύγω. Το όνειρό μας από μικροί ήταν πότε θα παίξουμε στη μεγάλη ομάδα. Με δουλειά από την Κ17 πήγα στην Κ20 και από εκεί στην πρώτη ομάδα. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να βρισκόμουν τόσο απότομα στην πρώτη ομάδα, όμως μας δόθηκε η ευκαιρία και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Όταν πρωτοξεκίνησα ήμουν δεξί μπακ, αλλά ο κ. Βολονάκης με έκανε στόπερ και αυτό ήταν το καλύτερο για εμένα, αλλά και τον Δαμιανάκη που επίσης ήταν μπακ και έγινε στόπερ».

Αναφερόμενος περισσότερο για τη συνεργασία του με τον Μπάμπη Δαμιανάκη, πρόσθεσε: «Όταν παίζεις συνέχεια με έναν παίκτη, τον ξέρει και σε ξέρει καλά και συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Με τον Μπάμπη παίζουμε μαζί 4 χρόνια και έχουμε φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας».

Για το αν είναι έτοιμος για να έχει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, είπε: «Μετά από τα περσινά γεγονότα που έκανα 15 συμμετοχές, είμαι αρκετά έτοιμος για να πρωταγωνιστήσω. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι αυτοί της ομάδας. Σε δύο χρόνια να βρίσκεται στη Super League, αυτός είναι και ο δικός μου. Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας θέλει το κάτι παραπάνω, εγώ αρχικά ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα, τώρα να τη βοηθήσω να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Με δουλειά τόσο εγώ όσο και ο κάθε ένας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σε ότι έχει να κάνει με τη νέα προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη: «Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια και δουλειά από όλους στη διοίκηση, κάτι που φαίνεται από τα πρώτα έργα στο ΒΑΚ που δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ακόμα και στη μεγάλη ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής, η κατάσταση δεν ήταν καλή, τώρα όμως γίνεται μια νέα προσπάθεια και θέλουμε να είναι κοντά μας ο κόσμος που πιστεύω ότι θα βοηθήσει και θα ανεβάσουμε μαζί την ομάδα. Θα πρέπει από την αρχή να δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό στα παιχνίδια που θα έχουμε και να καταφέρουμε αν είναι δυνατόν από τον πρώτο κιόλας γύρο να δείξουμε τη δυναμική που έχουμε για την άνοδο. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε εμάς και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περισσότερο και καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα