Αθλητισμός | 29.12.2012

Σοβαρό ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί η Λάρισα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League, αν δεν εξοφλήσει τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και τους υπαλλήλους της!

To θέμα τέθηκε επί τάπητος στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής.
Το τελεσίγραφο, που δόθηκε στη "βυσσινί" ΠΑΕ αναφέρει ότι θα πρέπει να έχει συμφωνήσει με τους πιστωτές της ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, σε διαφορετική περίπτωση η Διοργανώτρια δεν θα ορίσει τον αγώνα της με τον Ηρακλή. Αν μάλιστα δεν επιτύχει τις συμφωνίες ως τις επόμενες τρεις αγωνιστικές τότε η Λάρισα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα!
Το ζήτημα είχε τεθεί επί τάπητος στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου είχε αποφασιστεί να μη γίνει δεκτή η αίτηση της ΑΕΛ για ρύθμιση στο άρθρο 99 (πτώχευση), ώστε να αποφύγει την εξόφληση των χρεών της προς παίκτες, προπονητές και υπαλλήλους της. Προτάθηκε, μάλιστα, η εξόφληση να γίνεται σε 30 μηνιαίες δόσεις και να μην αφορά χρέη προς προμηθευτές.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση επίσης, ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης, μετέφερε στα μέλη την πρόθεση της πολιτείας να διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα σε δύο ομίλους των 14 ομάδων και η Football League 2 να ενωθεί με την Δ' Εθνική.
Τέλος σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή αποφασίστηκε πως αν ο ΟΤΕ ΤV το επιθυμεί μπορεί να μεταδίδει τους αγώνες τους αφού τους καταβάλει 12.000 ευρώ/για κάθε αγώνα. Για όλες τις υπόλοιπες ισχύουν τα 90.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το καλοκαίρι.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα