Κόσμος | 01.08.2014

Δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά και να ...αγοράζει λαχεία

Ως ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αμερικανός Ρόμπερτ Χάμιλτον, καθώς μέσα σε τρεις μήνες κατάφερε να κερδίσει δύο φορές από ένα εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο.
Ο άνδρας από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, τον περασμένο Απρίλιο αγόρασε ένα λαχείο - ξυστό από ένα παντοπωλείο της πόλης Τζέισονβιλ, κοντά στην Ινδιανάπολη, με την τύχη να του χαμογελά και να κερδίζει ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο κ. Χάμιλτον, με τα χρήματα που κέρδισε, τακτοποίησε κάποιες οικονομικές του υποχρεώσεις, αγόρασε ένα σπίτι, έκανε δώρο ένα καινούριο φορτηγάκι στον πατέρα του, πήγε διακοπές με τη σύζυγό του Ντόνα και επένδυσε το υπόλοιπο ποσό στην επιχείρησή του.
Ο κ. Ρόμπερτ συνέχισε να αισθάνεται τυχερός και να αγοράζει λαχεία, καταφέρνοντας την Τετάρτη να κερδίσει ακόμα ένα εκατομμύριο δολάρια, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες.
«Ήταν το κερασάκι στην τούρτα» δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Χάμιλτον, ο οποίος δεν έχει σκεφτεί πώς θα διαχειριστεί το ποσό που κέρδισε.

Σίγουρα πάντως θα πάρει μία μηχανή, καθώς η σύζυγός του Ντόνα, μετά την πρώτη του επιτυχία, του είχε πει ότι θα του επιτρέψει να αγοράσει ένα δίκυκλο, μόνο αν ξανακερδίσει…
Ο κ. Χάμιλτον επεσήμανε Κέρδισε δύο φορές από 1 εκατομ. δολάρια, βλέποντας ότι τελευταία έχει «τύχη βουνό».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα