Αθλητισμός | 12.01.2015

Την εγγυητική της επιστολή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου κατέθεσε η Royal Group Holdings μέσω του εκπροσώπου της, προκειμένου να δείξει πως είναι διατεθειμένη να βάλει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων που είχε δεσμευθεί.

H εταιρία ήταν διατεθειμένη να βάλει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στη διεθνούς αναγνωρισμένη τράπεζα «J.P. Morgan», προκειμένου να δείξει την αξιοπιστία της στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ, κάτι που πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του Πρίγκιπα Khalid bin Saud Al Sabah.

Μάλιστα, το έγγραφο, το οποίο είναι υπογεγραμμένο από υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας κατατέθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρίας στο Ηράκλειο σήμερα στο δικαστήριο, προκειμένου να δείξει πως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον και παράλληλα να εκφράσει επίσημα την παρουσία της Royal Group Holdings στα τεκταινόμενα της ομάδας.

Αν όντως τηρηθούν, όπως αναφέρει η εγγυητική, οι όροι που έχει θέσει η Royal Group Holdings στην ΠΑΕ ΟΦΗ, τότε αυτομάτως από τις 20 Ιανουαρίου αυτό το ποσό μπορεί να μεταβιβαστεί σε οποιαδήποτε τράπεζα θελήσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, καθώς θα είναι διαθέσιμο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.

Πάντως, μείζον θέμα αποτελεί η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, τόσο από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, όσο και από αυτούς της εταιρίας, περιμένοντας φυσικά με αγωνία τις αποφάσεις του δικαστηρίου, αλλά και της Σούπερ Λίγκας για το μέλλον του συλλόγου.

 

Πηγή: sdna.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα