Αθλητισμός | 07.11.2015

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατέληξε στον Αντρέα Στραματσόνι για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία. "Καυτό" ντεμπούτο στις 21 Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. έρχεται άμεσα στην Αθήνα ο Ιταλός.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι η επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία. Ο Ιταλός προτιμήθηκε αντί του Βέλικο Παούνοβιτς, αφού στην παρούσα φάση κρίθηκε ότι συγκεντρώνει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του Σέρβου προπονητή.

Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, οι Αλαφούζος, Φύσσας και Βόκολος κατέληξαν ότι ο Στραματσόνι έχει τα εχέγγυα για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στη σωστή ρότα για το πρότζεκτ που έχουν σχεδιάσει, έχοντας συγχρόνως την εμπειρία από τη Serie A.

Ο Στραματσόνι έχει ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης του Τριφυλλιού και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Ο Ιταλός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, ενώ για πρώτη φορά θα προπονήσει τους παίκτες του την Τετάρτη (11/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το κριτήριο που έκανε τη διαφορά ήταν ότι ο Στραματσόνι έδειξε μεγάλη επιθυμία να προπονήσει τον Παναθηναϊκό και υπαναχώρησε στις περισσότερες από τις απαιτήσεις που προέβαλλε αρχικά, προκειμένου να συμβάλλει στην επίτευξη συμφωνίας.

Πηγή: sport24.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα