Αθλητισμός | 13.01.2015

Δικηγόρος του Παναιτωλικού παρευρέθηκε στην Super League όπου ζήτησε την τιμωρία του ΟΦΗ και να μην πραγματοποιηθεί το αυριανό το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Η συνεδρίαση της Super League δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και έτσι δεν έχει βγει κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του ΟΦΗ. 

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι περίπου μία με μίαμιση ώρα διακόπησε η συνεδρίαση καθώς μπήκαν στα γραφεία της λίγκας δικηγόροι του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού όπου ζήτησαν την τιμωρία της Κρητικής ομάδας. Έτσι τάσσεται κατά του ΟΦΗ και η ομάδα του Αγρινίου, οι οποία προφανώς και θέλει να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ προκειμένου να μην γίνει το αυριανό παιχνίδι και να πάρει τη νίκη στα χαρτιά!

Κατά του ΟΦΗ και ο πρόεδρος του Πλατανιάς Μανώλης Μαθιουλάκης ο οποίος τόνισε ότι δεν ψήφιζε αν και αν ψήφιζε θα ήταν να αποβληθεί ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα: "Αποχωρώ γιατί άλλωστε δεν θα ψήφιζα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε αποφασίσει τον Νοέμβριο και αυτό ήταν η αποβολή του ΟΦΗ αν δεν απέσυρε την προσφυγή του"!!!

Αυτό που μεταφέρεται από την Αθήνα είναι ότι δύσκολα θα γίνει το ματς Παναιτωλικός - ΟΦΗ και πλέον η Super League θα πρέπει να μπει στην διαδικασία να ψηφίσει.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα