Αθλητισμός | 26.03.2016

Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Επισκοπή, για την συμπεριφορά τους στην εξέδρα και τη συμβολή τους στο νικηφόρο αποτέλεσμα (0-1), έδωσε με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, η οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας, να δώσει βροντερο «παρών» και στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/3) με τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει, αλλά και να συγχαρεί τον κόσμο του ΟΦΗ που βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο της Επισκοπής, για την ιδανική του συμπεριφορά στο παιχνίδι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα της φάσης αυτής του πρωταθλήματος, συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας και με τη στάση τους έδειξαν το πόσο πραγματικά επιθυμούν αυτό που όλοι θέλουμε σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια που δίνει η ομάδα μας για να πετύχει το στόχο της:

Να προστατέψουμε την ομάδα μας και να τη βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να τα καταφέρει. Με δυνατή φωνή, χειροκρότημα και δυναμική που ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει να δίνει.

Την Κυριακή η ομάδα μας έχει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η Διοκούσα Επιτροπή του ΟΦΗ καλεί για μια ακόμη φορά τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την βοηθήσει σε μια ακόμη σημαντική νίκη, που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην επιτυχία».

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών που θα γίνει την Κυριακή στις 3μμ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται έναντι 5 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ στις θύρες 7 και 8. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε γυναίκες, αλλά και σε παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, στις θύρες 1,4,5 και 8. Εισιτήρια θα διατίθενται και την Κυριακή (27/3) πριν το παιχνίδι στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα