Αθλητισμός | 30.06.2015

Την επιθυμία της διοίκησης προς τον Αλέξη Περογαμβράκη για να παραμείνει στο νέο ξεκίνημα του ΟΦΗ, εξέφρασε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης σε συνάντηση που είχε με τον 27χρονο επιθετικό.

Η παραμονή του Αλέξη Περογαμβράκη στο ρόστερ του ΟΦΗ και την επόμενη χρονιά αποτελεί αγωνιστική προτεραιότητα της διοίκησης.

Αυτό τονίστηκε από τον Γιάννη Πολεμαρχάκη προς τον 27χρονο ποδοσφαιριστή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/6) στο ξενοδοχείο του Υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, στον Άγιο Νικόλαο.

«Μείνε στον ΟΦΗ. Σε θέλουμε μαζί μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ» ειπώθηκε προς τον Περογαμβράκη στον οποίο προτάθηκε τριετή συμφωνία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ικανός επιθετικός τον Ιανουάριο του 2014 είχε υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

«Σκέψου την πρόταση, συζήτησε την με την οικογένεια σου και τις επόμενες μέρες μας απαντάς» τονίστηκε από τον Γιάννη Πολεμαρχάκη εκφράζοντας του την επιθυμία όλης της νέας διοίκησης του ΟΦΗ, ώστε να μείνει στις τάξεις της ομάδας και να αποτελέσει τόσο την «αιχμή του δόρατος» της επίθεσης όσο και το  «μπροστάρη» του ΟΦΗ της Γ Εθνικής αλλά και των επόμενων χρόνων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα τα ξαναπούν τις επόμενες μέρες.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Ηράκλειο ο Σεροπιάν

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μουράτ Σεροπιάν για να πιάσει και επίσημα δουλειά στον ΟΦΗ.

Ο 45χρονος προπονητής θα υπογράψει το συμβόλαιο του το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τριετές, και στη συνέχεια θα «σηκώσει μανίκια» για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα