Γαστρονομία | 22.02.2014

22 Φεβρουαρίου από τις 4 το απόγευμα

Την εκδήλωση στην πλατεία Μοχού οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοχού "Ξυνόχοντρος & Μουζουδιά" σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές  «Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος μας επισκέπτεται για ν' αναβιώσουμε το έθιμο μας, να μουζωθεί, να διασκεδάσει, να φάει τον παραδοσιακό μας ξυνόχοντρο (τραχανάς) και να ξεχάσει έστω και για λίγο τα προβλήματα του. Αυτοσχέδια μπαρ περιμετρικά της πλατείας προσφέρουν ξυνόχοντρο, κρασί, αναψυκτικά, ποτά, σουβλάκια. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το κρασί, τα αναψυκτικά και φυσικά ο ξυνόχοντρος είναι δωρεάν. Σουβλάκια και ποτά σε πολύ χαμηλή τιμή. Ξεκινάμε από τις 16:00 με παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους και συνεχίζουμε με μουσική από DJ's μέχρι το πρωί».

Πηγή: www.cretanfoodnews.gr

Πολιτισμός | 19.02.2014

Η εκδήλωση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 4 το απόγευμα.

Αποκριάτικη εκδήλωση στην πλατεία Μοχού οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοχού "Ξυνόχοντρος & Μουζουδιά" για δέκατη έκτη χρονιά

Η εκδήλωση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 4 το απόγευμα.

Οι διοργανωτές αναφέρουν «Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος μας επισκέπτεται για ν' αναβιώσουμε το έθιμο μας, να μουζωθεί, να διασκεδάσει, να φάει τον παραδοσιακό μας ξυνόχοντρο (τραχανάς) και να ξεχάσει έστω και για λίγο τα προβλήματα του. Αυτοσχέδια μπαρ περιμετρικά της πλατείας προσφέρουν ξυνόχοντρο, κρασί, αναψυκτικά, ποτά, σουβλάκια. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το κρασί, τα αναψυκτικά και φυσικά ο ξυνόχοντρος είναι δωρεάν. Σουβλάκια και ποτά σε πολύ χαμηλή τιμή.

Ξεκινάμε από τις 16:00 με παιδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους και συνεχίζουμε με μουσική από DJ's μέχρι το πρωί».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα