Κρήτη | 15.02.2016

Στο Δήμο Ιεράπετρας

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ξεκινούν  στον Δήμο Ιεράπετρας τα μαθήματα του προγράμματος «Άθληση για Όλους». Αναμένεται να λειτουργήσουν τα επιμέρους προγράμματα:  Άσκηση στην προσχολική Ηλικία, Παιδί και Αθλητισμός, Άσκηση Ενηλίκων, Άθληση και Γυναίκα,  Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία,  Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες  και Άσκηση στα Κέντρα Ψυχικής Υγείας.

Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι επτά μήνες και κάθε πρόγραμμα θα υλοποιείται σε 12 ώρες μηνιαίως με κόστος συμμετοχής  δέκα (10) ευρώ ανά μήνα για κάθε αθλούμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας στον αρμόδιο υπάλληλο, κ. Μάνο Αϊβαλιώτη οδός Ομηρείας 8, 4ος όροφος  τηλ. 2842341305. Οι εγγραφές παρατείνονται έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. 

Αθλητισμός | 05.02.2015

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της σωματικής υγείας.

Ξεκινά από τον Δήμο Χανίων, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το πρόγραμμα “Άθληση για όλους”, το οποίο αφορά σε προγράμματα αθλητισμού του γενικού πληθυσμού.

Όπως επισημάνθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Πέμπτη 5/2/2015, στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Καταστήματος Χανίων από  τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα Αθλητισμού, Μανώλη Αδοντάκη, τα συγκεκριμένα προγράμματα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της σωματικής υγείας.

“Παρ' όλες τις δυσκολίες όχι μόνο οικονομικές αλλά κυρίως υποστελέχωσης των υπηρεσιών, προσπαθήσαμε ως Γραφείο Αθλητισμού και κατορθώσαμε σε μεγάλο βαθμό να καλύψουμε αρκετές δημοτικές Ενότητες και όχι μόνο το κέντρο του -Καλλικρατικού- Δήμου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αδοντάκης, διευκρινίζοντας ότι θα λειτουργήσουν τμήματα στο Ακρωτήρι, το Δαράτσο, τον Σταλό, τα Περβόλια, τον Κλαδισό, την Π. Ηλεκτρική και για πρώτη φορά τμήματα ελεύθερης κολύμβησης στο Κολυμβητήριο Χανίων.

 “Ως δημοτική αρχή, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα εκγύμνασης και ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου αρκετών συμπολιτών μας και μένοντας πιστοί στην αντίληψη ότι η άθληση είναι δικαίωμα όλων και όχι προνόμιο λίγων, προχωράμε σε τιμολογιακές πολιτικές ειδικών κατηγοριών, με έκπτωση 50% για τρίτεκνους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες. Μάλιστα υπάρχουν απαλλαγές για τα χαμηλά εισοδήματα και τους μακροχρόνια ανέργους”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους χώρους άθλησης ή στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, τηλ. επικοινωνίας 2821 3 41790, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Χανίων www.chania.gr.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα