Αθλητισμός | 26.03.2014

Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του πρώτου αγώνα ορειβατικού σκι στην Κρήτη που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας - Αναρρίχησης. Πάνω από 80 αθλητές και συνοδοί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ταξίδεψαν στην Κρήτη και για δύο μέρες, οι κάτοικοι των Ανωγείων, Ζωνιανών και Λιβαδιών έδειξαν τι σημαίνει κρητική φιλοξενία.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου στην τοποθεσία Λάκκος Μυγερού στον Ψηλορείτη και το βουνό αγκάλιασε αθλητές, οργανωτές, εθελοντές και θεατές, προσφέροντας πρωτόγνωρες στιγμές στην ορειβατική κοινότητα.

Ο ΕΟΣ Ηρακλείου σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους τους φορείς που πίστεψαν και συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της διοργάνωσης

Παράλληλα επισημαίνει:

"Η συνεργασία των Ανωγείων – Ζωνιανών - Λιβαδιών μας τιμά όλους και συμβάλλει στην ανάδειξη της Κρήτης και της Ελλάδας σε διεθνή προορισμό εναλλακτικού χειμερινού τουρισμού, μακριά από μεγάλες παρεμβάσεις στο φυσικό τοπίο που αλλοιώνουν τον συνολικό χαρακτήρα της κάθε περιοχής. Ελπίζουμε ότι ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει σημείο-σταθμό για την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του ορειβατικού σκι στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Σίγουρα θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όλων όσων είχαν την τύχη να ζήσουν από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία στον Ψηλορείτη.

Ραντεβού του χρόνου, για τον Pierra Creta 2015"!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα