Κρήτη | 31.05.2014

Ο 18χρονος έλεγε ότι θέλει να σκοτωθεί διότι «είναι άχρηστος, δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του και είναι απογοητευμένος».

Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 18χρονος Ολλανδός τουρίστας αντί να χαρεί τις διακοπές του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς ο 18χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο που διαμένει με έναν φίλο του, επίσης Ολλανδό.
Ο τελευταίος δεν είχε αντιληφθεί τίποτα και κατάλαβε ότι ο φίλος του πήδηξε στο κενό, αφού ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι δύο φίλοι είχαν έρθει πριν από λίγες ημέρες και σχεδίαζαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Το βράδυ της Πέμπτης βγήκαν για διασκέδαση στα μπαράκια της Χερσονήσου και επέστρεψαν στις 6 το πρωί. Όπως είπε ο φίλος του παραλίγο αυτόχειρα, «ήπιαν μερικές μπίρες ο καθένας και επέστρεψαν στη συνέχεια στο δωμάτιό τους».  Γύρω στις 8.30 το πρωί όλο το ξενοδοχείο σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές του ιδιοκτήτη του, που ήταν ο πρώτος που είδε τον 18χρονο να είναι κρεμασμένος στο μπαλκόνι και να απειλεί ότι θα πηδήξει. Ο νεαρός αλλοδαπός, έλεγε ότι θέλει να σκοτωθεί διότι «είναι άχρηστος, δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του και είναι απογοητευμένος».

Παρά τις εκκλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ο νεαρός τελικά έπεσε, ευτυχώς όμως η πτώση του στον πρώτο όροφο μιας διπλανής οικοδομής δεν ήταν μοιραία. Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής χωρίς όμως σοβαρά τραύματα, ενώ στη συνέχεια ζητήθηκε από την αστυνομία να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα