Αθλητισμός | 31.10.2013

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στη Σέλτικ και τους εκπροσώπους του Γιώργου Σαμαρά είναι γεγονός με την πλευρά των Κελτών να εκφράζει την ελπίδα παραμονής του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (30/10) οι εκπρόσωποι του Ελληνα διεθνή βρέθηκαν στη Γλασκώβη και συναντήθηκαν με τη διοίκηση της Σέλτικ για την ανανέωση του συμβολαίου του «Sam» που λήγει το καλοκαίρι.

Το ραντεβού, μάλιστα, επιβεβαιώθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή, Πίτερ Λόγουελ σε δηλώσεις του στι «Skysports» με το υψηλόβαθμο στέλεχος των Σκωτσέζων να τονίζει πως οι «Καθολικοί» θέλουν να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης ή μη μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Προφανώς η Σέλτικ θα θέλει να παραχωρήσει τον Σαμαρά, αν και εφόσον ο διεθνής άσος δεν αποδεχθεί την πρόταση για νέα συνεργασία.

«Είναι αλήθεια, συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους του Σαμαρά, πράγμα που θα γίνει ξανά τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο Λόγουελ.

«Ηταν η πρώτη συνάντηση και θέλουμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Θα ήταν ιδανικό να μείνει στη Σέλτικ», κατέληξε το στέλεχος της πρωταθλήτριας Σκωτίας.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα