Κόσμος | 28.02.2014

Με χρυσό 24 καρατίων και 250 διαμάντια

«Καβαλάει» χρυσό 24 καρατιών και πατάει γκάζι με 250 μικρά διαμάντια. Ο λόγος για τον «ανώνυμο» ιδιοκτήτη της πιο ακριβής μοτοσικλέτας στον κόσμο. Πρόκειται για τη μοτοσικλέτα Goldfinger, μία δημιουργία του Δανού Lauge Jensen.

Σύμφωνα με το cnbc.com, η μοτοσικλέτα, η οποία πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες είναι κατασκευασμένη από χρυσό 24 καρατίων, ενώ την κοσμούν 250 μικρά διαμάντια.

Η σέλα είναι επενδεδυμένη από δέρμα κροκόδειλου και τα 859 μέρη της μοτοσικλέτας είναι επιχρυσωμένα, το καθένα ξεχωριστά, με το χέρι.

Η χρυσή μοτοσικλέτα ενθουσίασε δεκάδες χιλιάδες λάτρεις των μηχανών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά σε ειδικά σόου στο Μόνακο και στο Ντουμπάι. Ωστόσο, μόνο ένας είχε τη δυνατότητα να καβαλήσει αυτόν τον κινητό πλούτο. Το όνομα του αγοραστή, ο οποίος έδωσε 850.000 δολαρία, προκειμένου να κάνει δική του αυτή την εκπληκτική μηχανή, παραμένει άγνωστο, καθώς ο Uffe Lauge Jensen, ιδρυτής και αρχιμηχανικός της εταιρείας αρνείται να δώσει πληροφορίες για το προφίλ του σημερινού ιδιοκτήτη.

iefimerida.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα