Πολιτισμός | 28.09.2014

Έγινε στο Σαν Φρανσίσκο

Μια τελετή στη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People. Σύμφωνα με όσα δήλωσε μια πηγή κοντινή στην οικογένεια του αγαπημένουν κωμικού ηθοποιού που αυτοκτόνησε στις 11 Αυγούστου, χτυπημένος από την κατάθλιψη, η τελετή «έγινε για την αγάπη που είχε στην οικογένειά του και την κοινότητα, την ιδιοφυία και το χιούμορ του, και το γεναιόδωρο πνεύμα του». 

Παρόντες στο μνημόσυνο ήταν η σύζυγός του Σούζαν, τα παιδιά του Ζακ, 31 ετών, Ζέλντα 25, και Κόντι 22, αλλά και εκατοντάδες συγγενείς και φίλους, μεταξύ των οποίων και η Μπέτι Μίντλερ, ο Τζεφ Μπρίτζες, ο Μπεν Στίλερ, ο Τζορτζ Λούκας, η Σάρα Μισέλ Γκελάρ και άλλοι. 

Ο πολύ κοντινός του φίλος Μπίλι Κρίσταλ ήταν ο οικοδεσπότης της τελετής, ενώ οι καλοί του επίσης φίλοι Γούπι Γκόλντμπεργκ, Μπόμπκατ Γκολντγουέιτ και Μπόνι Χαντ μίλησαν γι' αυτόν μαζί με τον Σνάιντερ Γουίλιαμς και τα παιδιά του, όπως και την επί χρόνια βοηθό του Ρεμπέκα Σπένσερ, που ήταν και εκείνη που τον βρήκε νεκρό. 

Η τελετή σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πολύ συγκινητική αλλά εμπεριείχε και δόσεις χιούμορ, κάνοντας τους παριστάμενους πολλές φορές και να δακρύσουν αλλά και να ξεσπάσουν σε γέλια.Πηγή: protothema.gr
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα