Εκλογές 2014 | 16.05.2014
Η Μ. Καράτζη στο κέντρο του Ηρακλείου

Μαζί με ομάδα γυναικών επισκέφτηκαν το κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησαν με καταστηματάρχες και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου

Μπορεί η προεκλογική περίοδος να έφτασε στο τέλος της, τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο, ωστόσο οι γυναίκες του συνδυασμού “Κρήτη Μπορούμε” δεν το βάζουν κάτω… Η κ. Μαρίτα Καράτζη, σύζυγος του υπ. Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ηρακλείου, μαζί με τις φίλες τις Κική Μαρκουλάκη, Έλενα Γκέκα, Στέλλα και Πένυ Μαυρομάτη, Κατερίνα και Εύα Τσικαλούδη, επισκέφτηκαν το κέντρο του Ηρακλείου και συνομίλησαν με καταστηματάρχες και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου. Η παρέα των γυναικών, ενημέρωσε σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού “Κρήτη Μπορούμε” για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προστασία του εμπορικού κλάδου.

Η κα. Καράτζη, γνωστή επιχειρηματίας, αμέσως μετά την επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα, με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, πραγματοποιήσαμε σειρά επισκέψεων και συνομιλήσαμε με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο. Ακούσαμε τις ανησυχίες τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ενημερώσαμε για όλα αυτά που μπορούν να γίνουν προκειμένου να δοθεί νέα πνοή στην τοπική οικονομία”.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα