Ελλάδα | 28.02.2015

Σχόλιο από το Ποτάμι, για την ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αναφορά Τσίπρα ενώπιον της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάποιοι στην ΕΕ επεξεργάζονται την ανατροπή της κυβέρνησης στέκεται το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να γίνει συγκεκριμένος γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Ποιοι από τους εταίρους μας επεξεργάζονται σενάρια πτώσης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης;».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο πρωθυπουργός μιλώντας στα στελέχη του κατήγγειλε σχέδιο εταίρων μας στην ΕΕ για ανατροπή της κυβέρνησης μέσω της 'πιστωτικής ασφυξίας και της πρόκλησης λαϊκής δυσαρέσκειας'

» Αν δεν ήταν λόγια για κομματική κατανάλωση, ο κ.Τσίπρας πρέπει να γίνει συγκεκριμένος γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Ποιοι από τους εταίρους μας επεξεργάζονται σενάρια πτώσης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης;

» Εκτός αν όλα αυτά λέγονται για να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου κυρίως για τους εσωκομματικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, οι οποίοι θα πρέπει να σταματήσουν την κριτική, αλλιώτικα θα θεωρηθούν όργανα 'ξένων δυνάμεων', που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Η χώρα όμως δεν έχει όρεξη για τέτοια εσωκομματικά παιχνίδια. Ο χρόνος τρέχει και η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα