Κρήτη | 11.09.2014

Με μουσική υπόκρουση το πασίγνωστο τραγούδι "What a wonderful world" θα παρουσιαστούν οι ομορφότερες γωνιές της Κρήτης

Μέσα σε 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα θα χωρέσουν τις ομορφότερες εικόνες της Κρήτης! Ο λόγος για μία ομάδα νέων ανθρώπων που ερασιτεχνικά και ... για το "γούστο" τους φτιάχνουν βίντεο. Ως σήμερα έχουν ασχοληθεί κυρίως με χιουμοριστικά αλλά και ρομαντικά βίντεο γάμου, αλλά και με το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, ενώ το επόμενο project τους στόχο έχει να στείλει παντού, ανά τον κόσμο ... όλη την ομορφιά της Κρήτης!

Η ιδιαιτερότητα αυτής της προσπάθειας έχει να κάνει με τη συμμετοχή! Κι αυτό γιατί Ο Χρήστος, ο Αντώνης, ο Μαρίνος αλλά και όσοι συμπράττουν στην πρωτοβουλία αυτοί, δεν επιδιώκουν να εντάξουν μόνο τη δική τους οπτική στο νέο τους βίντεο, αλλά ζητούν από τον καθένα από εμάς, ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων από το αγαπημένο του μέρος στην Κρήτη! Από την Κίσσαμο ως τη Ζάκρο, η Κρήτη έχει να επιδείξει τοπία απαράμιλλης ομορφιάς κι αυτή ακριβώς η κρυμμένη ομορφιά επιδιώκεται να αναδειχθεί!

Αν θέλετε κι εσείς να δείξετε την αγαπημένη σας "γωνιά" στο νησί, στείλτε το βίντεό σας στο email: drinkersproductions@gmail.com

Κ.Π.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα