Υγεία | 28.01.2015

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού για θέματα σωστής διατροφής, δεδομένου ότι η κακή διατροφή συσχετίζεται τόσο με την παχυσαρκία, όσο και με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας

Eκδήλωση ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Διατροφή και Υγεία» διοργανώνει η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού  για θέματα σωστής διατροφής, δεδομένου ότι η κακή διατροφή συσχετίζεται τόσο με την παχυσαρκία, όσο και με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας. 
 
Κατά τη διάρκεια του διημέρου (9.00 έως 20.00), οι ενδιαφερόμενοι, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να υποβληθούν δωρεάν σε διατροφολογικό check-up, να αξιολογήσουν τη σωματική τους κατάσταση και τις διατροφικές τους συνήθειες. Ταυτόχρονα, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να λάβουν δωρεάν προσωπικές συμβουλές δίαιτας και διατροφής από μία πολυπληθή ομάδα περισσότερων από 60 διατροφολόγων μελών της ΕΛ.Δ.Ε., σε κατ’ ιδίαν συνεντεύξεις.
Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες θα μοιραστεί το ενημερωτικό έντυπο της ΕΛ.Δ.Ε. «Καταρρίπτοντας 10 κοινούς διατροφικούς μύθους».
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του τμήματος Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων.

 

protothema.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα