Πολιτισμός | 12.06.2015

Το μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πώς περνούν οι μέρες στο σπίτι με τη νεογέννητη Μπιάνκα

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε η Βίκυ Καγιά πριν καν σαραντίσει, στην εκδήλωση που κάνουν κάθε χρόνο οι μαθητές της σχολής της και η σιλουέτα της δεν θυμίζει εικόνα γυναίκας η οποία γέννησε πριν από περίπου είκοσι μέρες.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πώς περνούν οι μέρες στο σπίτι με τη νεογέννητη Μπιάνκα. «Είναι μαγικά! Θηλάζω πάρα πολύ! Είναι πολύ συγκινητικό! Την κοιτάζω συνεχώς και λέω “εγώ το έκανα αυτό το πλασματάκι;”. Αν και δεν κοιμάται πολύ, είναι ένας άγγελος, είναι ήσυχη. Είμαι πολύ τυχερή μαμά!», είπε η Βίκυ και αποκάλυψε ότι η μικρή μοιάζει και σε εκείνη και στον μπαμπά της, Ηλία Κρασσά.

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο που είδε το μωρό ένιωσε μέσα της να αλλάζει, ενώ δήλωσε πως η βάπτιση θα γίνει σε περίπου ένα χρόνο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το μυστήριο να γίνει στο Παρίσι, όπως και ο γάμος της.

govastileto.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα