Αθλητισμός | 25.08.2014

Την απάντηση της έδωσε η ΠΑΕ στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι έγινε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού κώδικα, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με τον Παναιτωλικό και να μην το χάσει στα χαρτιά, μιας και υπήρχαν οφειλές προς κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εκβίαζαν την ομάδα.

Η ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι έγιναν κάποιες νομικές κινήσεις για να σταματήσουν οι εκβιασμοί των ποδοσφαιριστών ενώ υπογραμμίζουν ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ξεπληρώσει τους πιστωτές της με νόμιμο τρόπο και όχι με εκβιασμούς.

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που βγήκαν τις τελευταίες ημέρες, η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει να τονίσει τα εξής:

Όντως έχουν γίνει κάποιες κινήσεις απο το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ προκειμένου να σταματήσουν οι εκβιασμοί διαφόρων πιστωτών και κυρίως παλαιών ποδοσφαιριστών (τους οποίους προς το παρών δεν κατονομάζουμε). Τα ασφαλιστικά μέτρα που κερδίσαμε είναι μια μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση και ένα πρώτο βήμα για μια σειρά απο καθ όλα νόμιμες διαδικασίες που θα γίνουν για να επισπευτεί η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα έχει δαπανήσει πάνω από 2 εκ. ευρώ για παλιά χρέη και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Απλά η αποπληρωμή των πιστωτών θα γίνει με έντιμο τρόπο και μέσα απο συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια και όχι μέσω εκβιασμών που βάζουν σε τεράστιο κίνδυνο όλη την ομάδα και τον κόσμο της.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα