Πολίτες | 20.02.2013

Πολίτης για τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα της πόλης, από τις λακκούβες και τους πλημμυρισμένους δρόμους μέχρι τα σκουπίδια…

Αγαπητό cretalive,

‘Ισως να γινόμαστε εκνευριστικοί γράφοντας συνέχεια για την κατάντια του οδικού μας συστήματος (παντού λακκούβες...τρύπες...έργα (ο Θεός να τα κάνει), άσφαλτος πουθενά, πλημμυρισμένη εθνική οδός από νερά από το ένα ρεύμα στο άλλο αφού βρήκαμε να τρυπήσουμε το κράσπεδο και λύσαμε το πρόβλημα κάνοντας υδρολίσθηση, καμένες λάμπες φαναριών κ.α).
‘Ελεος πια, γινόμαστε ζογκλέρ κάθε μέρα στους δρόμους τους οποίους χρυσοπληρώνουμε. Όμως ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Βέβαια δε φταίνε μόνο οι υπηρεσίες (αν και έχουν μεγαλύτερη ευθύνη). Φταίμε και εμείς που συνδράμουμε σε αυτή την κατάσταση. Πως; Μα με ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Όταν σκάβουμε στη μέση του δρόμου ένα χαντάκι και το αφήνουμε με λιγοστό χώμα περιμένοντας πότε θα δεήσει κανείς να έρθει να το κλείσει.

Επίσης η αστυνομία, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Περνώντας τώρα και 3 μέρες πάνω από τον κόμβο Γιοφύρου στην Εθνική οδό, η Αστυνομία είναι παρατεταγμένη με τα χέρια στις τσέπες, κοιτώντας τους αγρότες. Την έρμη μαύρη σκουπιδοσακούλα που βρίσκεται στη μέση του δρόμου στην Εθνική και παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής, στα 3 μέτρα απο αυτούς, κανείς δεν σκέφτηκε να την τραβήξει παραπέρα; Πάλι κάποιον άλλον περιμένουμε να το κάνει; Στο κάτω κάτω, θέμα ασφάλειας είναι.
Αλλά όπως είπα και πριν... γενικώς ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Ένας αδιάφορος αναγνώστης

Υ.Γ Δεν χρειάζονται νομίζω φωτογραφίες για να δώσουμε εικόνα στο πρόβλημα. Το ζούμε καθημερινά
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα