Γαστρονομία | 27.09.2013

Συνταγή: Χρήστος Ι. Λάπας Χρόνος Προετοιμασίας: 10' Βαθμός Δυσκολίας: 1

Υλικά:

8 φέτες ψωμιού τοστ

4 αυγά φρέσκα

4 φέτες μπέικον

4 φέτες κεφαλοτύρι

40ml ελαιόλαδο

Τρόπος Εκτέλεσης:

Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σε κρύο λάδι, προσθέτουμε τα αυγά. Μόλις ψηθούν από τη μια μεριά, τα γυρίζουμε προσεκτικά για να ψηθούν και από την άλλη. Αφαιρούμε το ελαιόλαδο από το τηγάνι και σε δυνατή φωτιά ψήνουμε το μπέικον. Τοποθετούμε το κεφαλοτύρι, το μπέικον και το αυγό ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού και βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200oC.

Πηγή: www.cretanfoodnews.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα