Αθλητισμός | 31.03.2013

Στο κακό δεύτερο ημίχρονο και τα λάθη στην άμυνα της ομάδας του στάθηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σινισα Γκογκιτς μετά την ήττα του Εργοτέλη από τον Φωκικό στην Άμφισσα. Αντίθετα πανευτυχής ηταν ο προπονητής του Φωκικού Πέτρος Δημητρίου που έκανε λόγω για απαντηση στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεχθήκαμε δυο γκολ σε φάσεις που δεν επιτρέπονται από την εμπειρία μας στην άμυνα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να παραμείνουμε εκεί που είμαστε μέχρι τώρα», δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Φωκικού Πέτρος Δημητρίου πετούσε στα σύννεφα «Στο γήπεδο δεν υπήρχε άλλη ομάδα εκτός από τον Φωκικό. Θέλω να δώσω και μία απάντηση προσωπική, χωρίς να θέλω να εκθέσω ούτε τον κ. Γκόγκιτς ούτε τον Εργοτέλη. Ο Φωκικός δεν είναι η ομάδα που πέφτει κάτω. Αυτή η λέξη που ειπώθηκε στον πρώτο γύρο, που πήραμε την ισοπαλία, μας ακολουθούσε για πολλές αγωνιστικές. Ο Φωκικός είναι μία ομάδα που κοιτάει όλες τις ομάδες στα μάτια. Και τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και τον Βόλο δύο φορές και τον Εργοτέλη σήμερα. Αυτό ήθελα να αποδείξω. Δεν είμαστε η ομάδα που πέφτει κάτω .Είμαστε η ομάδα που δουλεύει όλη την εβδομάδα πάρα πολύ σκληρά να δείξει ποδόσφαιρο. Σήμερα πιστεύω ότι δώσαμε την απάντηση. Η απάντηση που δώσαμε σήμερα οι παίκτες και εγώ είναι αυτή, ότι δεν είμαστε η ομάδα που πέφτει κάτω, είμαστε η ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο μεγάλων προδιαγραφών και κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας και να ευχηθώ στον κ. Γκόγκιτς και στον Εργοτέλη να εκπληρώσουν το στόχο τους».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα