Αθλητισμός | 31.01.2013

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα ο προπονητής του Εργοτέλη Σίνισα Γκογκιτς ο οποίος αναφέρθηκε στις μεταγραφές που έγιναν, στους ανθρώπου που μπήκαν στην διοίκηση, για τις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο, στο αγώνα που ακολουθεί με την Παναχαϊκή ενώ εξέφρασε μεταξύ άλλων και την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας του.

Μιλώντας  την ενίσχυση της ομάδα του ο Σερβοκύπριος τεχνικός επεσήμανε: “Καθυστερήσαμε να προχωρήσουμε τις μεταγγραφές λόγω της ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας. Προσπαθήσαμε να βρούμε ότι καλύτερο βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας μας και τώρα είμαστε στην  ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 5 μετεγγραφές ανάμεσα σε αυτές και του Βερπακόφσκις τον οποίο θέλαμε πάρα πολύ. Σε αυτή την μετεγγραφή βοήθησε πάρα πολύ ο Σταύρος Λαμπράκης Επίσης πήραμε και ένα νέο παιδί για την άμυνα τον Κοτσώνη αφού ο τραυματισμός του Δασκαλάκη άφησε κενό και χρειαζόμασταν παίκτη. Έχουμε ακόμα μαζί μας και τα 3 νέα παιδιά από τις υποδομές μας, τους Κούτρη, Μπουρσέλη και Άλα. Θα δω τους νέους παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται και πότε θα μπορούν να μας βοηθήσουν. Ο Βερπακόφσκις έχει τώρα υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και μετά όταν θα επιστρέψει θα δουλέψουμε μαζί. Θα δω και τον Κοτσώνη σε τι κατάσταση βρίσκεται και όσο πιο γρήγορα τους έχω έτοιμους στη διάθεσή μου, τόσο το καλύτερο».
Αναφερόμενος τις διοικητικές αλλαγές και τους ανθρώπους που ανέλαβαν τη διοίκηση της ομάδας τόνισε: «Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι παράγοντες που αγαπάνε τον Εργοτέλη και μπήκαν μπροστά τρέχοντας για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Προσπαθούν για το καλύτερο ενώ αγωνίζονται και για το οικονομικό, ώστε να συνεχίσει η ομάδα έτσι όπως πρέπει. Επίσης έχουμε καλές πληροφορίες και από τον Παπουτσάκη, ώστε να βρεθεί μια σίγουρη λύση για την ομάδα, γιατί τα παιδιά το αξίζουν».
Οσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ο κ. Γκογκιτς είπε: «Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά. Πάνε πολύ καλά. Κερδίσαμε δύσκολα παιχνίδια και είμαστε τώρα πρώτοι. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, ώστε να μαζέψουμε τους βαθμούς που θα χρειαστούμε για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».
Στην συνέχεια σχολίασε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, αλλά και τη συνέχεια του προγράμματος: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και με μια ομάδα που έχει ενισχυθεί και πρέπει να μάθουμε περισσότερα πράγματα, γι’αυτήν. Πρέπει να γνωρίζουμε κάθε αντίπαλο όσο καλύτερα γίνεται, όμως δεν έχουμε ένα άτομο για να κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύσκολα μπροστά μας. Έχουμε 3 αγώνες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνετε  για να μείνουμε πρώτοι. Είναι ωραίο να είσαι πρώτος ειδικά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με καλές και ιστορικές ομάδες και αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχω περάσει στους παίκτες μου τη νοοτροπία του νικητή. Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι.»
Για τις αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο μετά την φυγή του Βασίλη Καλαποθαράκου τόνισε: «Ήθελα να φέρω κάποιον να ξέρει την ομάδα Γνώριζα τον Κουνδουράκη και από τον ΟΦΗ και από τη δουλειά του στην Ακαδημία. Έχω πλέον και βοηθό δίπλα μου τον Βασίλη Πλεσίτη, έναν άνθρωπο που είναι χρόνια στην ομάδα και ξέρει πολύ καλά τα νέα παιδιά έτσι θα δουλέψουμε καλύτερα, θα βοηθήσουμε στις αδυναμίες που έχουν για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα