Αθλητισμός | 31.05.2013

Την άποψη ότι η ομάδα του πλέον προετοιμάζεται για τους μικρούς τελικούς της Α1 εξέφρασε ο προπονητής του Ρεθύμνου Θανάσης Γιαπλές.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σ' όλους τους τομείς παραδέχθηκε ιπποτικά ο Θανάσης Γιαπλές. Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τους δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε ότι ήδη η ομάδα του βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, εν όψει των επερχόμενων μικρών τελικών:
«Ήταν καλύτερη η εικόνα μας. Παρά το ότι ήταν η ίδια διαφορά με προχθές, ειλικρινά κάναμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος για 30 λεπτά.
Αντιδράσαμε καλά στη δύναμη του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός δεν έχει αδυναμίες όπως ομάδες του επιπέδου μας, δύσκολο να βρεις σημεία να χτυπήσεις, σήμερα νομίζω παίξαμε ανταγωνιστικά και κάναμε ό, τι μπορούσαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο και το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι ικανοποιημένος δίνοντας τους συγχαρητήρια. Δεν είμαστε μαθημένοι να παίζουμε ανά δύο μέρες ματς. Τα παιδιά είναι κουρασμένα.
Τώρα σε 10 μέρες έχουμε δώσει τέσσερα ματς, δύο με ΠΑΟΚ, δύο με Ολυμπιακό. Τα ξαναλέμε σε τρεις ημέρες. Πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά και ευχάριστη εμπειρία. Θα τα ξαναπούμε σε τρεις ημέρες».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα